Recent Posts

    104 Emekli Amiral Bildirisi : Büyük Birlik Partili Yardımcıoğlu'ndan 104 Amiral'e: Hodri ... / Emekli amirallerin bildirisine sert tepki ve soruşturma.

    104 Emekli Amiral Bildirisi : Büyük Birlik Partili Yardımcıoğlu'ndan 104 Amiral'e: Hodri ... / Emekli amirallerin bildirisine sert tepki ve soruşturma.. .'104 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili soruşturma başlattı. 104 emekli amiralin, tbmm başkanı mustafa şentop'un montrö boğazlar sözleşmesi ile ilgili sözleri sonrası başlayan tartışmalara ve deniz i̇kmal 103 emekli amiralden montrö ve atatürk bildirisi. İşte emekli amirallerin yayınladığı ortak bildiri katılan emekli amiraller. 104 emekli amiral, montrö tartışması ve cübbeli amiral karesine ilişkin açıklama yaptı. İşte 104 emekli amirallerin bildirisi ve ardından gelen tepkiler.

    Apaçık espriyi kaçıran 104 emekli amiral bu idrak yoksunluğu ile nasıl amiral olabilmiş, hayret. Cumhurbaşkanı erdoğan 104 emekli amiralin bildirisine cevap verdi mi? .'104 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili soruşturma başlattı. Mhp genel başkanı devlet bahçeli, bildiri yayımlayan 104 emekli amirale twitter hesabından tepki gösterdi. Montrö boğazlar sözleşmesi'nin iptal edilmesi konusu konuşulmaya başlayınca 104 emekli amiral konuya ilişkin bir bildiri yayınladı.

    Altun'dan 104 emekli amirale bildiri tepkisi - Gündem ...
    Altun'dan 104 emekli amirale bildiri tepkisi - Gündem ... from icdn.tgrthaber.com.tr
    104 emekli amiralin imzasını taşıyan bir bildiri yayımlandı. Türkiye'de 104 emekli amiral, montrö sözleşmesi'nin cumhurbaşkanı tarafından feshedilebileceği ve bir tuğamiralin sarık ile cüppeli fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla ilgili bir bildiri yayımladı. 104 amiral'in imzaladığı montrö bildirisi için cumhurbaşkanlığı i̇letişim başkanı altun, ''neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar! Aralarında deniz cora, türker ertürk gibi tsk'da görev alan kritik isimlerin de bulunduğu 104 emekli amiralin darbe imalı bildirisiyle ilgili yoğun tepki gelirken ankara'da cumhuriyet başsavcılığı da. Mhp genel başkanı devlet bahçeli, bildiri yayımlayan 104 emekli amirale twitter hesabından tepki gösterdi. .yahut dinlediklerini anlamayan 104 emekli amiral, montrö için seferber olup bildiri yayımladı. İşte bildiri yayınlayan 104 emekli amiralin isimleri: 104 emekli amiralin imzasının yer aldığı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

    104 amiral'in imzaladığı montrö bildirisi için cumhurbaşkanlığı i̇letişim başkanı altun, ''neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar!

    Gece yarısı yayımlanan bildiriyi imzalayan 104 emekli amirallerin lojman hakları ve koruma hakları iptal edildi. Cumhurbaşkanı erdoğan 104 emekli amiralin bildirisine cevap verdi mi? Başsavcılığı ise '104 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili re'sen soruşturma başlattı. Apaçık espriyi kaçıran 104 emekli amiral bu idrak yoksunluğu ile nasıl amiral olabilmiş, hayret. İyi̇ parti lideri meral akşener, parti genel merkezi'nde 104 emekli amiralin montrö bildirisine ilişkin basın açıklaması düzenledi. 104 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı: 104 emekli amiralin imzasını taşıyan bir bildiri yayımlandı. Yaptırım gücü olmayan sivil bir bildiridir. 104 emekli amiralin bildirisine hükümetten ve muhalefetten çok sayıda tepki geldi. 104 dakika, 104 saniye maalesef yayın organlarında yer buluyor.dedi. Bildiriye hem devletin üst kademesi ve siyasetçilerden hem de üniversitelerden peş peşe tepkiler gelmeye devam ediyor. Böylelikle liste 104 kişi olmaktadır ek: Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar!

    Mhp genel başkanı devlet bahçeli, bildiri yayımlayan 104 emekli amirale twitter hesabından tepki gösterdi. 104 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı: Son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi ve kamuoyuna yansıyan sarıklı amiralle ilgili 104 emekli amiral geceyarısı bir bildiri yayımladı. Gece yarısı yayımlanan bildiriyi imzalayan 104 emekli amirallerin lojman hakları ve koruma hakları iptal edildi. 104 emekli amiral, darbe iması taşıyan bir bildiri yayınladı.

    104 amiral kim? 15 Temmuz şaibeli olan da var PYD sevicisi de!
    104 amiral kim? 15 Temmuz şaibeli olan da var PYD sevicisi de! from images.beyazgazete.com
    Emekli 104 amiral gece yarısı montrö boğazlar sözleşmedine yönelik bildiri yayınladı. Böylelikle liste 104 kişi olmaktadır ek: 104 emekli amiralin, tbmm başkanı mustafa şentop'un montrö boğazlar sözleşmesi ile ilgili sözleri sonrası başlayan tartışmalara ve deniz i̇kmal 103 emekli amiralden montrö ve atatürk bildirisi. .fotoğrafının basına yansımasına ilişkin 104 emekli amiral ortak bir bildiri yayımladı. Cumhurbaşkanı erdoğan 104 emekli amiralin bildirisine cevap verdi mi? Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar! Halk tv yayınında gazeteci barış pehlivan, 104 amiralin açıklamasında 1 numaralı imzacı olarak yer alan emekli amiral ergun mengi'nin i̇yi̇ parti yöneticisi olduğuna dair belgeyi yayımladı. İşte 104 emekli amirallerin bildirisi ve ardından gelen tepkiler.

    İşte emekli amirallerin yayınladığı ortak bildiri katılan emekli amiraller.

    Emekli amirallerin bildirisine sert tepki ve soruşturma. Ankara cumhuriyet başsavcılığı, bildiriyi imzalayan emekli amiraller hakkında soruşturma başlattı. 104 emekli amiralin montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili bir bildiri yayımlamasından sonra yeni bir bildiri de eski milletvekillerinden geldi. Son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi ve kamuoyuna yansıyan sarıklı amiralle ilgili 104 emekli amiral geceyarısı bir bildiri yayımladı. 104 emekli amiral imzasıyla dikkat çeken bir açıklama yapıldı: Bir tanesi suüstünde yetişmiş, diğeri ise denizaltıcıdır. 104 emekli amiralin bildirisine hükümetten ve muhalefetten çok sayıda tepki geldi. Cumhurbaşkanı erdoğan 104 emekli amiralin bildirisine cevap verdi mi? İşte emekli amirallerin yayınladığı ortak bildiri katılan emekli amiraller. 104 emekli amiralin imzasını taşıyan bir bildiri yayımlandı. 104 dakika, 104 saniye maalesef yayın organlarında yer buluyor.dedi. 104 emekli amiral, darbe iması taşıyan bir bildiri yayınladı. 104 emekli amiralin imzasıyla yayınlanan, türkiye'nin uluslararası anlaşmalardan çıkıp çıkamayacağına yönelik tartışmalar hakkındaki bildiri gündeme bomba gibi düştü.

    İyi̇ parti lideri meral akşener, parti genel merkezi'nde 104 emekli amiralin montrö bildirisine ilişkin basın açıklaması düzenledi. Başsavcılığı ise '104 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili re'sen soruşturma başlattı. Montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili 104 emekli amiralin yayımladığı bildiri tepki topladı. Montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili gece yarısı bildirisi yayımlayan 104 emekli amiral ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı'nca tck'nın 316/1 maddesi kapsamında 'devletin güvenliğine ve anayasal. 104 emekli amiralin, tbmm başkanı mustafa şentop'un montrö boğazlar sözleşmesi ile ilgili sözleri sonrası başlayan tartışmalara ve deniz i̇kmal 103 emekli amiralden montrö ve atatürk bildirisi.

    Montrö bildirisinde imzası atan 10 emekli amiral gözaltına ...
    Montrö bildirisinde imzası atan 10 emekli amiral gözaltına ... from www.demokrathaber.org
    Gece yarısı yayımlanan bildiriyi imzalayan 104 emekli amirallerin lojman hakları ve koruma hakları iptal edildi. Ankara cumhuriyet başsavcılığı, bildiriyi imzalayan emekli amiraller hakkında soruşturma başlattı. Dört amiral yaş durumları göz önüne alınarak ifadeye çağrıldı. Yaptırım gücü olmayan sivil bir bildiridir. 104 emekli amiralin imzasını taşıyan bir bildiri yayımlandı. Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir bildiri yazmışlar! Montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili 104 emekli amiralin yayımladığı bildiri tepki topladı. 104 emekli amiral, montrö tartışması ve cübbeli amiral karesine ilişkin açıklama yaptı.

    Apaçık espriyi kaçıran 104 emekli amiral bu idrak yoksunluğu ile nasıl amiral olabilmiş, hayret.

    .yahut dinlediklerini anlamayan 104 emekli amiral, montrö için seferber olup bildiri yayımladı. .'104 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili soruşturma başlattı. Ankara cumhuriyet başsavcılığı, bildiriyi imzalayan emekli amiraller hakkında soruşturma başlattı. Halk tv yayınında gazeteci barış pehlivan, 104 amiralin açıklamasında 1 numaralı imzacı olarak yer alan emekli amiral ergun mengi'nin i̇yi̇ parti yöneticisi olduğuna dair belgeyi yayımladı. Montrö boğazlar sözleşmesi'yle ilgili gece yarısı bildirisi yayımlayan 104 emekli amiral ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı'nca tck'nın 316/1 maddesi kapsamında 'devletin güvenliğine ve anayasal. Başsavcılığı ise '104 amiralden montrö bildirisi' başlığı altında yayınlanan bildiriyle ilgili re'sen soruşturma başlattı. .fotoğrafının basına yansımasına ilişkin 104 emekli amiral ortak bir bildiri yayımladı. Emekli 104 amiral gece yarısı son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi ve kamuoyuna yansıyan sarıklı amiralle ilgili bildiri yayımladı. İşte emekli amirallerin yayınladığı ortak bildiri katılan emekli amiraller. Montrö boğazlar sözleşmesi'nin iptal edilmesi konusu konuşulmaya başlayınca 104 emekli amiral konuya ilişkin bir bildiri yayınladı. Son dönemde gündemde olan montrö boğazlar sözleşmesi ve kamuoyuna yansıyan sarıklı amiralle ilgili 104 emekli amiral geceyarısı bir bildiri yayımladı. Böylelikle liste 104 kişi olmaktadır ek: 104 emekli amiral, montrö tartışması ve cübbeli amiral karesine ilişkin açıklama yaptı.

    Belum ada Komentar untuk "104 Emekli Amiral Bildirisi : Büyük Birlik Partili Yardımcıoğlu'ndan 104 Amiral'e: Hodri ... / Emekli amirallerin bildirisine sert tepki ve soruşturma."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close