Recent Posts

    Σεισμοσ / ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) : Δείτε σε πραγματικό χρόνο τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι.

    Σεισμοσ / ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) : Δείτε σε πραγματικό χρόνο τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι.. Κατέρρευσε τμήμα της παναγίας θεοτόκου στο καρλόβασι. 5,5 ρίχτερ με εστιακό βάθος 19 χλμ 38 χλμ νδ της άρβης, σε θαλάσσια περιοχή. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην αττική. Δείτε όλους τους σεισμούς που συμβαίνουν στην ελλάδα. Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο τμήμα του νησιού.

    Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε έντονα αισθητή στο νησί της κρήτης. Το εστιακό του βάθος προσδιορίζεται στα 5 χλμ. Ειδήσεις και νέα με άποψη από την κορυφαία online εφημερίδα στην ελλάδα. From anemon pro on january 31, 2014. Ελλαδα · σεισμοσ · σεισμοσ τωρα · σεισμικη δονηση · θηβα · ειδησεισ · cnn ειδησεισ · ειδησεισ τωρα.

    "Ο ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ"
    "Ο ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ" from 2.bp.blogspot.com
    5,5 ρίχτερ με εστιακό βάθος 19 χλμ 38 χλμ νδ της άρβης, σε θαλάσσια περιοχή. Η ελλάδα βρίσκεται στη σύνθετη οριακή ζώνη στην ανατολική μεσόγειο μεταξύ της αφρικανικής πλάκας και της ευρασιατικής πλάκας. Σεισμοσ τωρα 4 ρίχτερ ανοιχτά της κρήτης. Ειδήσεις και νέα με άποψη από την κορυφαία online εφημερίδα στην ελλάδα. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην αττική. Όλα τα άρθρα του tag σεισμοσ ιταλια. Ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο. From anemon pro on january 31, 2014.

    Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για σεισμούς μεγαλύτερους από 3r.

    Κατέρρευσε τμήμα της παναγίας θεοτόκου στο καρλόβασι. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Ειδήσεις και νέα με άποψη από την κορυφαία online εφημερίδα στην ελλάδα. Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε έντονα αισθητή στο νησί της κρήτης. Δείτε όλους τους σεισμούς που συμβαίνουν στην ελλάδα. Δύο νεκροί σε γαλλία και ιταλία από βεγγαλικά για την πρωτοχρονιά. Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε έντονα αισθητή στο νησί της κρήτης. Σεισμοσ τωρα 4 ρίχτερ ανοιχτά της κρήτης. Οκτώ τραυματίες και εκτεταμένες ζημιές σε παλαιά κτίρια της σάμου (φωτογραφίες). Δείτε σε πραγματικό χρόνο τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι. Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για σεισμούς μεγαλύτερους από 3r. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Πολιτική, οικονομία, κόσμος, σπορ, υγεία, πολιτισμός, media, βίντεο.

    From anemon pro on january 31, 2014. Oλες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας. Πολιτική, οικονομία, κόσμος, σπορ, υγεία, πολιτισμός, media, βίντεο. Δείτε σε πραγματικό χρόνο τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι. Ελλαδα · σεισμοσ · σεισμοσ τωρα · σεισμικη δονηση · θηβα · ειδησεισ · cnn ειδησεισ · ειδησεισ τωρα.

    ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - YouTube
    ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - YouTube from i.ytimg.com
    Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για σεισμούς μεγαλύτερους από 3r. Άμεση ενημέρωση για πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, αθλητικά, τεχνολογικά και άλλα θέματα στο in.gr. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην αττική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για μία σεισμική δόνηση επιφανειακή, αφού οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα. Όπως μπορείτε να δείτε στο γεωδυναμικό ινστιτούτο ήταν μεγέθους 4,5 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 13 χλμ ανατολικά της θήβας. Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο τμήμα του νησιού. Η ελλάδα βρίσκεται στη σύνθετη οριακή ζώνη στην ανατολική μεσόγειο μεταξύ της αφρικανικής πλάκας και της ευρασιατικής πλάκας.

    From anemon pro on january 31, 2014.

    Σεισμοσ τωρα 4 ρίχτερ ανοιχτά της κρήτης. Ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο. Το εστιακό του βάθος προσδιορίζεται στα 5 χλμ. Χάρτης αποτύπωσης σεισμού και δυνατότητες φωτογράφησης και. Δύο νεκροί σε γαλλία και ιταλία από βεγγαλικά για την πρωτοχρονιά. Το βόρειο τμήμα της ελλάδας βρίσκεται στην ευρασιατική πλάκα ενώ το νότιο τμήμα βρίσκεται στην πλάκα του αιγαίου. Δείτε όλους τους σεισμούς που συμβαίνουν στην ελλάδα. Ελλαδα · σεισμοσ · σεισμοσ τωρα · σεισμικη δονηση · θηβα · ειδησεισ · cnn ειδησεισ · ειδησεισ τωρα. Οκτώ τραυματίες και εκτεταμένες ζημιές σε παλαιά κτίρια της σάμου (φωτογραφίες). Δείτε σε πραγματικό χρόνο τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Ειδήσεις και νέα με άποψη από την κορυφαία online εφημερίδα στην ελλάδα. Κατέρρευσε τμήμα της παναγίας θεοτόκου στο καρλόβασι.

    Σεισμοσ τωρα 4 ρίχτερ ανοιχτά της κρήτης. From anemon pro on january 31, 2014. Oλες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας. Όλα τα άρθρα του tag σεισμοσ ιταλια. Οκτώ τραυματίες και εκτεταμένες ζημιές σε παλαιά κτίρια της σάμου (φωτογραφίες).

    ΣΕΙΣΜΟΣ - LAPBOOK | Φυσικές καταστροφές, Προσχολικές ...
    ΣΕΙΣΜΟΣ - LAPBOOK | Φυσικές καταστροφές, Προσχολικές ... from i.pinimg.com
    Δύο νεκροί σε γαλλία και ιταλία από βεγγαλικά για την πρωτοχρονιά. Άμεση ενημέρωση για πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, αθλητικά, τεχνολογικά και άλλα θέματα στο in.gr. Σεισμοσ τωρα 4 ρίχτερ ανοιχτά της κρήτης. Το εστιακό του βάθος προσδιορίζεται στα 5 χλμ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για μία σεισμική δόνηση επιφανειακή, αφού οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα. Κατέρρευσε τμήμα της παναγίας θεοτόκου στο καρλόβασι. Oλες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας. Η ελλάδα βρίσκεται στη σύνθετη οριακή ζώνη στην ανατολική μεσόγειο μεταξύ της αφρικανικής πλάκας και της ευρασιατικής πλάκας.

    Ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο.

    Ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο. Νέα, ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα στο www.enikos.gr, με την υπογραφή του νίκου χατζηνικολάου. Όλα τα άρθρα του tag σεισμοσ ιταλια. Κατέρρευσε τμήμα της παναγίας θεοτόκου στο καρλόβασι. 5,5 ρίχτερ με εστιακό βάθος 19 χλμ 38 χλμ νδ της άρβης, σε θαλάσσια περιοχή. Oλες οι βασικές ειδήσεις της ημέρας. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Ελλαδα · σεισμοσ · σεισμοσ τωρα · σεισμικη δονηση · θηβα · ειδησεισ · cnn ειδησεισ · ειδησεισ τωρα. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην αττική. Οκτώ τραυματίες και εκτεταμένες ζημιές σε παλαιά κτίρια της σάμου (φωτογραφίες). Όπως μπορείτε να δείτε στο γεωδυναμικό ινστιτούτο ήταν μεγέθους 4,5 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 13 χλμ ανατολικά της θήβας. Πολιτική, οικονομία, κόσμος, σπορ, υγεία, πολιτισμός, media, βίντεο. Το βόρειο τμήμα της ελλάδας βρίσκεται στην ευρασιατική πλάκα ενώ το νότιο τμήμα βρίσκεται στην πλάκα του αιγαίου.

    Belum ada Komentar untuk "Σεισμοσ / ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) : Δείτε σε πραγματικό χρόνο τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close